Samenwerking academie ‘Juzzt football’

Juzzt football is een managementbureau die de belangen behartigd van professionele voetballers. Ze werken, of hebben gewerkt met bekende voetballers als Ruud van Nistelrooy, Bruno Martins Indi en Jeffrey Bruma. Op de website van Juzzt football kom je nog veel meer voetballers tegen waar ze mee werken.

Toeval

Wij van Skerpe Jeugd zijn onder de indruk geraakt van de manier waarop Ruud van Nistelrooy tijdens zijn voetballoopbaan werkte met het stellen van doelen. Om deze reden hebben we voor onze serie ‘Mentale vaardigheden voor jonge sporters’ het stripverhaal ‘Van the man’ geschreven (zie deel 3: Koers zetten richting jouw droom). De strip gaat over de tijd dat Ruud werkte met coach Foppe de Haan van fc Heerenveen. Nu komen we Ruud tegen bij Juzzt football, waarvan hij ambassadeur is.

voorkant juzzt kopieDeze zomer is Juzzt football een voetbalacademie gestart onder de naam Juzzt football academie. Skerpe Jeugd is gevraagd om de mentale lessen voor zowel de ouders, als de jonge voetballertjes te verzorgen. Speciaal voor de academie hebben we een speciale selectie uit onze serie gemaakt.

Alle deelnemers aan de academie kunnen dus thuis verder werken aan hun mentale ontwikkeling. Ook kregen ze een korte workshop over de mentale uitdaging van het voetbalspel.

Ook hebben we voor de ouders van de deelnemers tijdens twee trainingen een workshop verzorgd over de mentale uitdaging van voetbal en de rol van de ouders.

De samenwerking is positief geëvalueerd, waardoor er een duurzame samenwerking is ontstaan.