Speciale projecten

mental coachJudo Beer 4

 

 

 

 

 

 

 

Skerpe Jeugd heeft als doel om het toonaangevende bedrijf te zijn op het terrein van sport, jeugd en psychologie (mentale ontwikkeling). Dit doen we door materiaal te ontwikkelen voor de jonge sporter zelf, zijn ouders en zijn coach, maar we beantwoorden ook vragen uit het werkveld.

We hebben reeds een aantal projecten bij sportclubs gedaan, waar we zijn begonnen om de omgeving van de jonge sporter rijp te maken, zodat de sporter mentaal kan ontwikkelen. Hiertoe organiseren wij workshops met ouders en workshops met coaches. Vervolgens gaan de coaches aan de slag met onze methode. Skerpe Jeugd fungeert dan als helpdesk.

Er komen ook specifieke vragen op ons af, die we beantwoorden met maatwerk.

Een voorbeeld is de psychologische analyse van een uit de hand gelopen opstootje tussen twee jeugdige voetbalteams. Aan de hand van de analyse hebben we de opdrachtgevende club kunnen adviseren hoe ze het beste met de ontstane situatie konden omgaan, en hoe ze preventief maatregelen konden nemen, om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.

Ook worden we gevraagd workshops voor jonge sporters te verzorgen, naar aanleiding van een concrete vraagstelling.

podiumax logoIn de zomer van 2015 is er door medewerkers van Skerpe Jeugd hard gewerkt aan onze co-creatie met het Chinese bedrijf Podiyeen. Vraagstelling: hoe krijgen we de Chinese jeugd in beweging? Klik —HIER— voor meer informatie over deze bijzondere co-creatie.

 

Skerpe Jeugd is ook betrokken bij de nieuwe voetbalschool Juzzt Football. Klik –HIER– om te lezen welke rol wij binnen de voetbalschool vervullen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.